کد مقاله عنوان مقاله نویسندگان وضعیت
1 1038-FCEAF (R1) "چالش‌های اخلاقی در استفاده از خمیر مرغ و ضایعات گوشت در تولید سوسیس و کالباس: پیامدها و راهکارهای پایدار" شکوفه شارخی رضایی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
2 1070-FCEAF (R1) ابعاد اخلاقی استفاده از بسته‌بندی‌های غیرقابل تجدیدپذیر در صنعت نوشیدنی‌ها و آب‌های بسته‌بندی-تحلیل الزامات و سازوکارهای رعایت اخلاق شکوفه شارخی رضایی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
3 1170-FCEAF (R1) احساس درد در ماهی: مروری بر نروفیزیولوژی درد و اخلاق در شیلات سید پژمان حسینی شکرابی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
4 1030-FCEAF (R1) اخلاق، پایداری و نوآوری در کشاورزی: افق‌های نوین حکمرانی و کارآفرینی سبز شکوفه شارخی رضایی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
5 1320-FCEAF اخلاق تجاری از دیدگاه اسلامی در بخش کشاورزی زری سرابی، فاطمه سخی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
6 1184-FCEAF (R2) اخلاق تغذیه در قرآن کریم، آثار و پیامدهای آن در زندگی انسان رضا تاج آبادی، منا طهماسبی، مظاهر یوسفی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
7 1023-FCEAF (R3) اخلاق حرفه ای در تعاونیهای کشاورزی آیت اله بختیاری فر چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
8 1160-FCEAF (R1) اخلاق حکمرانی در مدیریت ضایعات فرآوری آبزیان کشور یزدان مرادی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
9 1197-FCEAF (R1) اخلاق در امنیت و تولید مواد غذایی مجید فرومدی، علی خاکبازان چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
10 1169-FCEAF (R1) اخلاق در تحقیق، آموزش و ترویج فناوری های نوین کشاورزی و غذایی سهیلا ابراهیمی وسطی کلایی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
11 1009-FCEAF (R1) اخلاق در تولید، تحقیق، آموزش، ترویج و فناوری نوین محصولات کشاورزی منطقه سیستان محمود محمد قاسمی، هادی میناب پودینه، محتشم علی احمد، صادق میری، احمد قاسمی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
12 1292-FCEAF (R1) اخلاق در صیانت از منابع طبیعی در کشاورزی سعیده ملکی فراهانی، امین مهدی زمانی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
13 1219-FCEAF (R1) اخلاق در صیانت و بهره برداری از منابع طبیعی و پایه قباد رستمی زاد چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
14 1012-FCEAF (R1) اخلاق در فرآوری محصولات کشاورزی و ارتباط آن با حکمرانی خوب بهجت تاج الدین چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
15 1080-FCEAF (R2) اخلاق در قوانین کشاورزی و غذا :نقش قوه قضاییه و کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی بهروز کاووسی شریف چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
16 1092-FCEAF (R1) اخلاق در کشاورزی و غذا با توجه به مدل جایزه ملی کیفیت جهان اسلام شکوفه شارخی رضایی، مریم منتظری، اسماعیل امینی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
17 1168-FCEAF (R1) اخلاق در مصرف غذا و سلامت: چشم انداز حیاتی برای کشاورزی پایدار سهیلا ابراهیمی وسطی کلایی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
18 1143-FCEAF (R2) اخلاق فناوری با رویکرد فناوری های نوین آموزش کشاورزی مریم گلباز چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
19 1322-FCEAF (R3) اخلاق کشاورزی از منظر ارزش های اسلامی در حوزه آب مصطفی نادرعفیف، علیرضا رفیعی پور، فهیمه شمس الهی، محمد صادق عطاریان خسروشاهی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
20 1233-FCEAF (R1) اخلاق کشاورزی، مقوله‌ای غفلت شده در دروس دوره کارشناسی رشته‌‌های کشاورزی عباس نوروزی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
21 1317-FCEAF اخلاق کشاورزی و زنبورداری پایدار حلقه ی گمشده مقابله با اختلال فروپاشی کلنی زنبور عسل محمد آراد زندیه، حسام الدین اکبرین، سعید بکایی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
22 1114-FCEAF (R2) اخلاق محوری عامل انگیزش در پژوهش‌های کشاورزی حسن فضایلی چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
23 1206-FCEAF (R1) اخلاق و تجارت محصولات کشاورزی و غذا علی اکبر باغستانی چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
24 1120-FCEAF (R1) اخلاق و غنی‌سازی مواد غذایی؛ بررسی غنی‌سازی برنج با آهن مانا مشکور، مسعود هاشمی شهرکی، جلال محمدزاده چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
25 1284-FCEAF ارتقا اخلاق‌ زیست محیطی کشاورزان سمیرا حسنیان، زهره الویار، فاطمه کیهان دوست چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
26 1225-FCEAF (R1) ارزیابی رفاه در آبزیان مسعود صیدگر، سید سعید میرزرگر، علی نکوئی فرد، فریدون محبی، شاهین نهالی، سپیده رنجبر چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
27 1332-FCEAF (R1) ارزیابی میزان رعایت مؤلفه های اخلاق کشاورزی در رفتار بهره برداران از دیدگاه مدیران و کارشناسان سازمان جهادکشاورزی استان البرز امیر افضلی گروه چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
28 1302-FCEAF (R1) ارزش های اخلاقی در زنجیره تامین غذا: از کشاورزی تا میز غذا سمیه صالح فکر چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
29 1051-FCEAF (R1) از جذابیت ظاهری تا مخاطرات پنهان: تحلیل اخلاقی و علمی استفاده از رنگ های تارترازین، آلور رد، و بلو 1 در مواد غذایی شکوفه شارخی رضایی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
30 1280-FCEAF استفاده از اخلاق هوش مصنوعی در کشاورزی زهره الویار، سمیرا حسنیان، فاطمه کیهان دوست چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
31 1202-FCEAF (R1) استفاده از آفت کشهای زیستی راهکاری اخلاق مدارانه در مدیریت آفات مزارع پنبه امیرعباس رستمی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
32 1325-FCEAF استفاده از مواد زیست تخریب پذیر، روشی اخلاقی برای بسته بندی پایدار مواد غذایی ملیحه فلکی، زهرا انوری چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
33 1089-FCEAF (R2) استفاده مجدد از آب در کشاورزی: ارزیابی ابعاد اخلاقی شکوفه شارخی رضایی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
34 1126-FCEAF (R3) آشنایی با مصادیق صرفه جویی در الگوی رفتاری زنبور عسل مرتضی کیخاصابر، حسن جهانگیری، مهدی خجسته کی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
35 1062-FCEAF (R1) اصول اخلاقی در تولید و عرضه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی نگین سادات میرجلیلی، نرگس سادات میرجلیلی، سید عباس میرجلیلی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
36 1265-FCEAF (R1) اصول اخلاق کشاورزی از منظر دین اسلام میثم منتی زاده، طاهر عزیزی خالخیلی چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
37 1107-FCEAF (R3) اصول اخلاق کشاورزی در مصرف، سلامت غذا و توسعه پایدار مریم سردرودیان چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
38 1205-FCEAF (R1) اصول اخلاقی و بهبود دسترسی فیزیکی به محصولات کشاورزی و غذا علی اکبر باغستانی، مجتبی پالوج چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
39 1238-FCEAF اصول بازاریابی اخلاقی محصولات کشاورزی و غذا احسان رجبی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
40 1331-FCEAF الزامات اجتماعی و اخلاقی کاربست هوش مصنوعی در کشاورزی امید جمشیدی چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
41 1240-FCEAF (R1) امکان‌سنجی کاربرد ایزوتوپ‌های پایدار در تعیین اصالت مواد غذایی جهت پیشگیری از تقلب زینب نادری زاده، فاطمه خیامیم چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
42 1095-FCEAF (R1) امنیت غذایی و اخلاق در تولید محصولات کشاورزی و غذایی مریم سردرودیان چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
43 1281-FCEAF (R1) امنیت غذایی و اخلاق در کشاورزی زهره الویار، فاطمه کیهان دوست، سمیرا حسنیان چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
44 1318-FCEAF برآورد ضایعات آب مجازی میوه‌ها و سبزیجات در کشور، واقعیتی مغفول مانده در اخلاق تولید و مصرف محصولات کشاورزی نرگس شاه نباتی، زهرا کیانی فیض آبادی، افتخار السادات شجاع الدینی، محمد خالدی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
45 1108-FCEAF (R1) بررسی ابعاد اخلاقی آزمایش‌های حیوانی در حوزه کشاورزی و تولید غذا احسان زایرزاده، شکوفه شارخی رضایی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
46 1086-FCEAF (R3) بررسی ابعاد اخلاقی تقلبات در تولید روغن زیتون خوراکی شکوفه شارخی رضایی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
47 1144-FCEAF (R1) بررسی تاثیر آموزش بر نگرش اخلاقی مسئولانه در حفظ و صیانت از منابع طبیعی یک مطالعه موردی مریم گلباز، هادی نجات نژاد چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
48 1175-FCEAF بررسی تطبیقی اصول اخلاقی در کشاورزی و امنیت غذایی: مطالعه موردی استانداردهای سازمان بین‌المللی کار و FAO در پرتو ارزش‌های اسلامی-ایرانی غلامحسین حسینی نیا چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
49 1064-FCEAF (R1) بررسی تغذیه سالم از دیدگاه قرآن کریم لیلا حاجی محمدی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
50 1274-FCEAF (R1) بررسی جایگاه دوره‌های اخلاق در دوره‌های آموزش کارکنان وزارت جهاد کشاورزی رحیم میرزائی ملااحمد، حسام الدین غلامی، سید جلال الدین بصام چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
51 1254-FCEAF (R1) بررسی جنبه های اخلاقی کاربرد مواد اولیه تراریخته درصنایع غذایی فاطمه سادات حسینی مطلق چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
52 1268-FCEAF بررسی عوامل موثر بر اخلاق مصرف آب کشاورزی ملیحه فلکی، محمدحسین رافعی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
53 1239-FCEAF (R1) بررسی فقهی–اخلاقی آفت‌کش‌های جانوری رایج با تاکید بر حقوق حیوانات محمد شفیعی، عباس ساویز چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
54 1329-FCEAF (R1) بهره برداری از بقولات علوفه‌ای، راهبردی در راستای کشاورزی اخلاقی (مطالعه موردی: استان خراسان رضوی) محمدرضا عباسی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
55 1055-FCEAF (R1) بیوانفورماتیک، مخاطرات و امنیت غذایی امیر عباس تقی زاده چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
56 1185-FCEAF (R2) پارادایم نوآوری اجتماعی، رویکردی در راستای بازتعریف اخلاق و عدالت در کشاورزی و غذا احمد مؤذنی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
57 1297-FCEAF تبیین عناصر حکمرانی مبتنی براخلاق زیست‌محیطی برای کاربردپذیری فناوری‌های نوظهور در کشاورزی ایران اکبر فروزش، احمدرضا کسرایی، رضا دین پناه، مهدی چرمچیان لنگرودی چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
58 1159-FCEAF (R1) تبیین نقش اخلاق در توسعه کشاورزی پایدار (مورد مطالعه: شهرستان تهران) جواد معصومی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
59 1272-FCEAF (R1) تبیین و بررسی جایگاه اخلاق و فرهنگ در میراث کشاورزی محمدعلی مانیان، کورس خوشبخت، حسین محمودی، هومان لیاقتی، شهلا لجم‌اورک رمه‌چری چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
60 1242-FCEAF (R1) تحلیل عوامل مؤثر بر رفتار ‏محیط‌زیستی کشاورزان جواد قاسمی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
61 1282-FCEAF تحلیل مدل مفهومی اخلاق کشاورزی در حوزه امنیت غذایی معصومه بهادری، رویا اشراقی سامانی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
62 1132-FCEAF (R2) ترویج کشاورزی از منظر اخلاقی: چالش‌ها و راهکارها لطیف محمدزاده چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
63 1048-FCEAF (R1) جایگاه اخلاق در تدوین استانداردهای کشاورزی ارگانیک در دنیا شکوفه شارخی رضایی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
64 1021-FCEAF (R1) جایگاه اخلاق در کشاورزی و امنیت غذایی مهدی شعبان، عزت اله نباتی، زهرا رحمتی مطلق چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
65 1183-FCEAF (R1) جایگاه رعایت اخلاق پژوهشگری در تحقیقات دامپروری و دامپزشکی رضا تاج آبادی، رمضانعلی عزیزی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
66 1096-FCEAF (R1) جنبه‌های اخلاقی تولید حشرات به عنوان غذا و خوراک راحله نژاد رزمجوی اخگر چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
67 1162-FCEAF (R1) جنبه‌های اخلاقی در دسترسی و بهره‌برداری از منابع ژنتیکی محمد جعفرآقایی، جهانفر دانشیان چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
68 1063-FCEAF (R1) جنبه‌های اخلاقی در مهارت آموزی رشته‌های کشاورزی در هنرستان‌های وابسته وزارت جهاد کشاورزی سید عباس میرجلیلی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
69 1075-FCEAF (R1) چالشهای اخلاقی اولیه در مورد ایمنی مصرف گیاهان دارویی ایران علیرضا عبادالهی نطنزی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
70 1110-FCEAF (R2) چالش‌های اخلاقی پیرامون محصولات تراریخته از دیدگاه کارشناسان کشاورزی استان فارس صدیقه قاسمی، حمیدرضا محمودیان فرد، محمدهادی روحیان چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
71 1301-FCEAF چالش‌های اخلاقی در تولید محصولات کشاورزی و امنیت غذایی پری طوسی، زهرا امین دلدار چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
72 1181-FCEAF (R2) چالش‌های اخلاقی در دامپروری صنعتی مجتبی علی پور عین الدین، افسانه طالبنیا چلنبر، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، رضا سید شریفی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
73 1059-FCEAF (R1) چالش‌های اخلاقی در صنعت غذا منصوره مظاهری چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
74 1187-FCEAF (R2) چالش های اخلاقی کاربرد هوش مصنوعی در کشاورزی دیجیتال الهه کیانی، عادی مصدقی دوگاهه چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
75 1039-FCEAF (R1) چالش‌های اخلاقی و تقلبات رایج در خوراک دام: استفاده از اوره، ملامین و پرکننده‌های غیرمجاز" شکوفه شارخی رضایی، مازیار تقوی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
76 1113-FCEAF (R2) چالش‌های پیش روی پرورش در رفاه گوساله‌های شیرخوار امیرحسین رضاخانی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
77 1078-FCEAF (R1) حکمرانی اخلاق‌محور در کشاورزی و غذا: بررسی نقش مجلس شورای اسلامی در سیاست‌گذاری و مدیریت بهروز کاووسی شریف چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
78 1033-FCEAF (R1) حکمرانی اخلاقی و نقش آن در کاهش ضایعات غذایی و پایداری منابع کشاورزی شکوفه شارخی رضایی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
79 1017-FCEAF (R2) خوانشی بر عوامل مؤثر بر رفتار و نگرش در حفاظت از منابع طبیعی فرزاد احمدی، مریم مصلحی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
80 1246-FCEAF (R2) داروهای ضدِمیکروبی: امنیت غذایی، تبعات کاربرد آن‌ها در دام محسن کاظمی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
81 1145-FCEAF (R3) رعایت اخلاق در استفاده از پهپاد محلول پاش به منظور افزایش تولید محصولات کشاورزی امیرحسین اسمعیل زاده، مارال چمن باز چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
82 1178-FCEAF (R3) رعایت اصول اخلاقی در جمع آوری بذور گیاهان جهت نگهداری در بانک بذر فریدون محبی، رحمان رحیم دخت، مژگان لارتی، مهران مجرد، مجید پاتو، جلال هناره، شاهین فریدوند چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
83 1324-FCEAF رعایت اصول اخلاقی در رفاه حیوانات در تولید غذا: الزامات و چالش‌ها شکوفه شارخی رضایی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
84 1157-FCEAF (R2) رفاه حیوانات و هوشمند سازی دامپروری نجمه کارگر برزی، حمیدرضا شهابی، شکوه روحی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
85 1115-FCEAF (R4) رفاه دام و امنیت غذایی انسان‌ها محسن کاظمی، حسن صالح چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
86 1328-FCEAF رونق اخلاق کشاورزی و تأثیر آن بر امنیت غذایی دانش رضایی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
87 1091-FCEAF (R1) سلامت عمومی جامعه مستلزم رعایت اصول تولید و عرضه محصول سالم نگین سادات میرجلیلی، نرگس سادات میرجلیلی، سید عباس میرجلیلی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
88 1313-FCEAF (R1) شناسایی و تدوین الگوی ارزش ها درحیطه کشاورزی سونیا سوری، محمود حسینی، حمید موحدمحمدی چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
89 1186-FCEAF (R5) صنعت دامپروری و گرمایش جهانی: تاثیرات زیست محیطی و راه‌حل‌های اخلاقی مجتبی علی پور عین الدین، افسانه طالبنیا چلنبر، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، رضا سید شریفی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
90 1266-FCEAF ضرورت اخلاق مدار بر بیوتکنولوژی کشاورزی سمیه کرمی چمه چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
91 1212-FCEAF (R1) ضرورت کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در دامپروری و ارتباط آن با رفاه دام افسانه طالب نیا چلنبر، مجتبی علی پور عین الدین، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، رضا سید شریفی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
92 1001-FCEAF (R1) طراحی الگوی امنیت غذایی و اخلاق زیستی در کشاورزی پایدار (مطالعه موردی: شهرستان سمنان) معصومه پازکی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
93 1287-FCEAF فراخوان برای اخلاق در کشاورزی پایدار: جامه‌ی کهنه‌ست ز بزّاز نو عبدالمجید مهدوی دامغانی چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
94 1116-FCEAF (R1) فرهنگ غذایی و آداب تغذیه ایرانیان در دوره صفوی به روایت سفرنامه های اروپایی کبری دادمحمدی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
95 1314-FCEAF کاربرد اصول اخلاق اسلامی در رکن دسترسی اقتصادی به غذا زری سرابی، فاطمه سخی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
96 1013-FCEAF (R1) کاهش آلاینده های محصولات کشاورزی به کمک تکنیک های نوین اخلاقیست؟ روح الله کرمی اسبو چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
97 1257-FCEAF (R1) کشاورزی اخلاقی؛ یکی از مظاهر تمدن اکولوژیک شهلا لجم‌اورک رمه‌چری، اسکندر زند چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
98 1112-FCEAF (R1) کشاورزی ارگانیک و اخلاق در تولید محصولات عذایی روح اله یوسفی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
99 1196-FCEAF (R2) کشاورزی ارگانیک وتولید محصولات سالم مبتنی براخلاق حرفه ای مجیدرضا خداوردیان چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
100 1147-FCEAF (R1) کشاورزی و اخلاق محیط زیستی ملیحه مدنیان، زینب سلحشور چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
101 1222-FCEAF (R1) لزوم تعیین دستورالعمل اخلاق در تحقیقات و فناوری‌های نوین کشاورزی و غذا محسن احمدی، سید عماد شاهرخی، سید عیسی موسوی، بهروز میر چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
102 1207-FCEAF (R4) لزوم توجه به اخلاق در کنترل آفات گیاهی بدون استعمال آفت‌کش‌های شیمیایی داود کیانی، زهرا محمدی، آرش راسخ چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
103 1210-FCEAF (R1) محدودیت های اخلاقی در روش های نوین مهندسی ژنتیک CRISPR دیانا دانشیان، گیلدا کریمی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
104 1227-FCEAF (R1) مدیریت آب کشاورزی جهت ترویج عدالت و اخلاق در جامعه نوید کارگر ده بیدی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
105 1237-FCEAF (R2) مروری بر اثر اخلاق بر فرسایش خاک مجید فرومدی، سید مرتضی صداقت حسینی، علی خاکبازان چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
106 1102-FCEAF (R2) مروری بر تقلبات در مواد غذایی مرضیه ابدالی، محمد علیزاده خالدآباد، فروغ محترمی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
107 1319-FCEAF (R1) مروری بر راهکارهای حفظ اخلاق در زنحیره تامین و توزیع مواد غذایی در شرایط تحریم و تورم در کشورهای در حال توسعه فاطمه بزی الله ری، غلامحسین حقایق، حامد کدخدا چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
108 1273-FCEAF (R1) مزایا و چالش های اخلاقی کاربرد زیست شناسی مصنوعی در کشاورزی پریسا جنوبی چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
109 1174-FCEAF (R1) مسائل اخلاقی در هوشمندسازی و توسعه فناوری‌های نوین جهت تولید محصولات کشاورزی رقیه پورباقر، جلال محمدزاده، مریم پورباقر چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
110 1218-FCEAF (R2) مسئولیت اخلاقی در زنجیره تولید و تامین محصولات لبنی غلامعلی هلاکو، جلال محمدزاده، حسین عمرانی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
111 1154-FCEAF (R3) معنویت، پیشران اخلاق در کشاورزی محمد علی نجاتیان، سارا جلوداریان چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
112 1118-FCEAF (R2) مفاهیم و چالش های اساسی اخلاق کشاورزی در دنیای معاصر احمد عابدی سروستانی چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
113 1300-FCEAF ملاحظات اخلاقی در برنامه‌ریزی توسعه روستایی و کشاورزی در ایران شهره سلطانی خانکهدانی، علی کیانی راد، غلامرضا فروهش تهرانی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
114 1264-FCEAF نظریه امانتداری الهی: اخلاق کشاورزی اسلامی میثم منتی زاده، طاهر عزیزی خالخیلی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
115 1177-FCEAF (R1) نقش اخلاق اسلامی در حفاظت و بهره‌برداری پایدار از منابع طبیعی: چالش‌ها و راهکارها محمد ابراهیم فرآشیانی، یاسر قاسم آریان، هادی اسکندری دامنه چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
116 1131-FCEAF (R1) نقش اخلاق در بهره برداری و حفاظت از منابع طبیعی ملیحه مدنیان، زینب سلحشور چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
117 1119-FCEAF (R1) نقش اخلاق در تأمین پایدار مواد غذایی مسعود هاشمی شهرکی، جلال محمدزاده، مانا مشکور چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
118 1327-FCEAF (R4) نقش اخلاق در حفاظت و صیانت از منابع طبیعی داود بیات ترک، ناصر رادمان چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
119 1271-FCEAF (R2) نقش اخلاق مداری در کاهش ضایعات گندم نان جواد حسن پور، لاله دهقان چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
120 1093-FCEAF (R3) نقش ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد در بهبود اخلاق تولید و مصرف محصولات کشاورزی و غذایی شکوفه شارخی رضایی، مریم منتظری، اسماعیل امینی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
121 1133-FCEAF (R3) نقش ترویج اخلاق زیست‏ محیطی با تاکید بر تغییر شیوه دیدگاه و رفتار با منابع طبیعی مجید پاتو، شهلا مصطفی پور، جلال هناره خلیانی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
122 1220-FCEAF (R1) نقش ترویج کشاورزی در رعایت اخلاق زیست‌محیطی و تولید محصول سالم توسط کشاورزان جمشید اقبالی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
123 1204-FCEAF (R2) نقش تولید محصولات کشاورزی با بهره‌گیری از کودها و سموم اورگانیک بر اخلاق کشاورزی توچال کشت سبز چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
124 1176-FCEAF (R2) نقش دین و اخلاق در صیانت و بهره‌برداری از آب، خاک و منابع طبیعی سیدحسن موسوی فضل چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
125 1129-FCEAF (R1) نگرانی های اخلاقی در تولید مواد غذایی در کارخانه ها حمیدرضا حافظی، Ali Nikmanesh، Sajjad Sadeghi چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
126 1299-FCEAF نهادینه‌سازی اخلاق غذایی در مصرف غذا جهت مدیریت و کاهش ضایعات غذایی (مورد مطالعه: خانوارهای شهر یزد) محمد دشتی اردکانی، فائزه خلیل زاده، محمد علی حاتمی زاده چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است
127 1291-FCEAF (R1) هوش مصنوعی و اخلاق در حفظ اطلاعات و صیانت از پروتکل‌های مزرعه هوشمند سعیده ملکی فراهانی، امین مهدی زمانی چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است
128 1278-FCEAF وضعیت نگرش کودکان به منابع طبیعی پایه، مطالعه موردی: خاک نظام اصغری پور دشت بزرگ، محمد زنوزی راد، فاطمه قطبی زاده، امین صالح پور جم چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است