1 |
1038-FCEAF (R1) |
"چالشهای اخلاقی در استفاده از خمیر مرغ و ضایعات گوشت در تولید سوسیس و کالباس: پیامدها و راهکارهای پایدار" |
شکوفه شارخی رضایی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
2 |
1070-FCEAF (R1) |
ابعاد اخلاقی استفاده از بستهبندیهای غیرقابل تجدیدپذیر در صنعت نوشیدنیها و آبهای بستهبندی-تحلیل الزامات و سازوکارهای رعایت اخلاق |
شکوفه شارخی رضایی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
3 |
1170-FCEAF (R1) |
احساس درد در ماهی: مروری بر نروفیزیولوژی درد و اخلاق در شیلات |
سید پژمان حسینی شکرابی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
4 |
1030-FCEAF (R1) |
اخلاق، پایداری و نوآوری در کشاورزی: افقهای نوین حکمرانی و کارآفرینی سبز |
شکوفه شارخی رضایی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
5 |
1320-FCEAF |
اخلاق تجاری از دیدگاه اسلامی در بخش کشاورزی |
زری سرابی، فاطمه سخی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
6 |
1184-FCEAF (R2) |
اخلاق تغذیه در قرآن کریم، آثار و پیامدهای آن در زندگی انسان |
رضا تاج آبادی، منا طهماسبی، مظاهر یوسفی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
7 |
1023-FCEAF (R3) |
اخلاق حرفه ای در تعاونیهای کشاورزی |
آیت اله بختیاری فر |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
8 |
1160-FCEAF (R1) |
اخلاق حکمرانی در مدیریت ضایعات فرآوری آبزیان کشور |
یزدان مرادی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
9 |
1197-FCEAF (R1) |
اخلاق در امنیت و تولید مواد غذایی |
مجید فرومدی، علی خاکبازان |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
10 |
1169-FCEAF (R1) |
اخلاق در تحقیق، آموزش و ترویج فناوری های نوین کشاورزی و غذایی |
سهیلا ابراهیمی وسطی کلایی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
11 |
1009-FCEAF (R1) |
اخلاق در تولید، تحقیق، آموزش، ترویج و فناوری نوین محصولات کشاورزی منطقه سیستان |
محمود محمد قاسمی، هادی میناب پودینه، محتشم علی احمد، صادق میری، احمد قاسمی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
12 |
1292-FCEAF (R1) |
اخلاق در صیانت از منابع طبیعی در کشاورزی |
سعیده ملکی فراهانی، امین مهدی زمانی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
13 |
1219-FCEAF (R1) |
اخلاق در صیانت و بهره برداری از منابع طبیعی و پایه |
قباد رستمی زاد |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
14 |
1012-FCEAF (R1) |
اخلاق در فرآوری محصولات کشاورزی و ارتباط آن با حکمرانی خوب |
بهجت تاج الدین |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
15 |
1080-FCEAF (R2) |
اخلاق در قوانین کشاورزی و غذا :نقش قوه قضاییه و کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی |
بهروز کاووسی شریف |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
16 |
1092-FCEAF (R1) |
اخلاق در کشاورزی و غذا با توجه به مدل جایزه ملی کیفیت جهان اسلام |
شکوفه شارخی رضایی، مریم منتظری، اسماعیل امینی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
17 |
1168-FCEAF (R1) |
اخلاق در مصرف غذا و سلامت: چشم انداز حیاتی برای کشاورزی پایدار |
سهیلا ابراهیمی وسطی کلایی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
18 |
1143-FCEAF (R2) |
اخلاق فناوری با رویکرد فناوری های نوین آموزش کشاورزی |
مریم گلباز |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
19 |
1322-FCEAF (R3) |
اخلاق کشاورزی از منظر ارزش های اسلامی در حوزه آب |
مصطفی نادرعفیف، علیرضا رفیعی پور، فهیمه شمس الهی، محمد صادق عطاریان خسروشاهی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
20 |
1233-FCEAF (R1) |
اخلاق کشاورزی، مقولهای غفلت شده در دروس دوره کارشناسی رشتههای کشاورزی |
عباس نوروزی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
21 |
1317-FCEAF |
اخلاق کشاورزی و زنبورداری پایدار حلقه ی گمشده مقابله با اختلال فروپاشی کلنی زنبور عسل |
محمد آراد زندیه، حسام الدین اکبرین، سعید بکایی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
22 |
1114-FCEAF (R2) |
اخلاق محوری عامل انگیزش در پژوهشهای کشاورزی |
حسن فضایلی |
چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
23 |
1206-FCEAF (R1) |
اخلاق و تجارت محصولات کشاورزی و غذا |
علی اکبر باغستانی |
چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
24 |
1120-FCEAF (R1) |
اخلاق و غنیسازی مواد غذایی؛ بررسی غنیسازی برنج با آهن |
مانا مشکور، مسعود هاشمی شهرکی، جلال محمدزاده |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
25 |
1284-FCEAF |
ارتقا اخلاق زیست محیطی کشاورزان |
سمیرا حسنیان، زهره الویار، فاطمه کیهان دوست |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
26 |
1225-FCEAF (R1) |
ارزیابی رفاه در آبزیان |
مسعود صیدگر، سید سعید میرزرگر، علی نکوئی فرد، فریدون محبی، شاهین نهالی، سپیده رنجبر |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
27 |
1332-FCEAF (R1) |
ارزیابی میزان رعایت مؤلفه های اخلاق کشاورزی در رفتار بهره برداران از دیدگاه مدیران و کارشناسان سازمان جهادکشاورزی استان البرز |
امیر افضلی گروه |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
28 |
1302-FCEAF (R1) |
ارزش های اخلاقی در زنجیره تامین غذا: از کشاورزی تا میز غذا |
سمیه صالح فکر |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
29 |
1051-FCEAF (R1) |
از جذابیت ظاهری تا مخاطرات پنهان: تحلیل اخلاقی و علمی استفاده از رنگ های تارترازین، آلور رد، و بلو 1 در مواد غذایی |
شکوفه شارخی رضایی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
30 |
1280-FCEAF |
استفاده از اخلاق هوش مصنوعی در کشاورزی |
زهره الویار، سمیرا حسنیان، فاطمه کیهان دوست |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
31 |
1202-FCEAF (R1) |
استفاده از آفت کشهای زیستی راهکاری اخلاق مدارانه در مدیریت آفات مزارع پنبه |
امیرعباس رستمی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
32 |
1325-FCEAF |
استفاده از مواد زیست تخریب پذیر، روشی اخلاقی برای بسته بندی پایدار مواد غذایی |
ملیحه فلکی، زهرا انوری |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
33 |
1089-FCEAF (R2) |
استفاده مجدد از آب در کشاورزی: ارزیابی ابعاد اخلاقی |
شکوفه شارخی رضایی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
34 |
1126-FCEAF (R3) |
آشنایی با مصادیق صرفه جویی در الگوی رفتاری زنبور عسل |
مرتضی کیخاصابر، حسن جهانگیری، مهدی خجسته کی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
35 |
1062-FCEAF (R1) |
اصول اخلاقی در تولید و عرضه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی |
نگین سادات میرجلیلی، نرگس سادات میرجلیلی، سید عباس میرجلیلی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
36 |
1265-FCEAF (R1) |
اصول اخلاق کشاورزی از منظر دین اسلام |
میثم منتی زاده، طاهر عزیزی خالخیلی |
چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
37 |
1107-FCEAF (R3) |
اصول اخلاق کشاورزی در مصرف، سلامت غذا و توسعه پایدار |
مریم سردرودیان |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
38 |
1205-FCEAF (R1) |
اصول اخلاقی و بهبود دسترسی فیزیکی به محصولات کشاورزی و غذا |
علی اکبر باغستانی، مجتبی پالوج |
چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
39 |
1238-FCEAF |
اصول بازاریابی اخلاقی محصولات کشاورزی و غذا |
احسان رجبی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
40 |
1331-FCEAF |
الزامات اجتماعی و اخلاقی کاربست هوش مصنوعی در کشاورزی |
امید جمشیدی |
چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
41 |
1240-FCEAF (R1) |
امکانسنجی کاربرد ایزوتوپهای پایدار در تعیین اصالت مواد غذایی جهت پیشگیری از تقلب |
زینب نادری زاده، فاطمه خیامیم |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
42 |
1095-FCEAF (R1) |
امنیت غذایی و اخلاق در تولید محصولات کشاورزی و غذایی |
مریم سردرودیان |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
43 |
1281-FCEAF (R1) |
امنیت غذایی و اخلاق در کشاورزی |
زهره الویار، فاطمه کیهان دوست، سمیرا حسنیان |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
44 |
1318-FCEAF |
برآورد ضایعات آب مجازی میوهها و سبزیجات در کشور، واقعیتی مغفول مانده در اخلاق تولید و مصرف محصولات کشاورزی |
نرگس شاه نباتی، زهرا کیانی فیض آبادی، افتخار السادات شجاع الدینی، محمد خالدی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
45 |
1108-FCEAF (R1) |
بررسی ابعاد اخلاقی آزمایشهای حیوانی در حوزه کشاورزی و تولید غذا |
احسان زایرزاده، شکوفه شارخی رضایی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
46 |
1086-FCEAF (R3) |
بررسی ابعاد اخلاقی تقلبات در تولید روغن زیتون خوراکی |
شکوفه شارخی رضایی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
47 |
1144-FCEAF (R1) |
بررسی تاثیر آموزش بر نگرش اخلاقی مسئولانه در حفظ و صیانت از منابع طبیعی یک مطالعه موردی |
مریم گلباز، هادی نجات نژاد |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
48 |
1175-FCEAF |
بررسی تطبیقی اصول اخلاقی در کشاورزی و امنیت غذایی: مطالعه موردی استانداردهای سازمان بینالمللی کار و FAO در پرتو ارزشهای اسلامی-ایرانی |
غلامحسین حسینی نیا |
چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
49 |
1064-FCEAF (R1) |
بررسی تغذیه سالم از دیدگاه قرآن کریم |
لیلا حاجی محمدی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
50 |
1274-FCEAF (R1) |
بررسی جایگاه دورههای اخلاق در دورههای آموزش کارکنان وزارت جهاد کشاورزی |
رحیم میرزائی ملااحمد، حسام الدین غلامی، سید جلال الدین بصام |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
51 |
1254-FCEAF (R1) |
بررسی جنبه های اخلاقی کاربرد مواد اولیه تراریخته درصنایع غذایی |
فاطمه سادات حسینی مطلق |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
52 |
1268-FCEAF |
بررسی عوامل موثر بر اخلاق مصرف آب کشاورزی |
ملیحه فلکی، محمدحسین رافعی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
53 |
1239-FCEAF (R1) |
بررسی فقهی–اخلاقی آفتکشهای جانوری رایج با تاکید بر حقوق حیوانات |
محمد شفیعی، عباس ساویز |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
54 |
1329-FCEAF (R1) |
بهره برداری از بقولات علوفهای، راهبردی در راستای کشاورزی اخلاقی (مطالعه موردی: استان خراسان رضوی) |
محمدرضا عباسی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
55 |
1055-FCEAF (R1) |
بیوانفورماتیک، مخاطرات و امنیت غذایی |
امیر عباس تقی زاده |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
56 |
1185-FCEAF (R2) |
پارادایم نوآوری اجتماعی، رویکردی در راستای بازتعریف اخلاق و عدالت در کشاورزی و غذا |
احمد مؤذنی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
57 |
1297-FCEAF |
تبیین عناصر حکمرانی مبتنی براخلاق زیستمحیطی برای کاربردپذیری فناوریهای نوظهور در کشاورزی ایران |
اکبر فروزش، احمدرضا کسرایی، رضا دین پناه، مهدی چرمچیان لنگرودی |
چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
58 |
1159-FCEAF (R1) |
تبیین نقش اخلاق در توسعه کشاورزی پایدار (مورد مطالعه: شهرستان تهران) |
جواد معصومی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
59 |
1272-FCEAF (R1) |
تبیین و بررسی جایگاه اخلاق و فرهنگ در میراث کشاورزی |
محمدعلی مانیان، کورس خوشبخت، حسین محمودی، هومان لیاقتی، شهلا لجماورک رمهچری |
چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
60 |
1242-FCEAF (R1) |
تحلیل عوامل مؤثر بر رفتار محیطزیستی کشاورزان |
جواد قاسمی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
61 |
1282-FCEAF |
تحلیل مدل مفهومی اخلاق کشاورزی در حوزه امنیت غذایی |
معصومه بهادری، رویا اشراقی سامانی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
62 |
1132-FCEAF (R2) |
ترویج کشاورزی از منظر اخلاقی: چالشها و راهکارها |
لطیف محمدزاده |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
63 |
1048-FCEAF (R1) |
جایگاه اخلاق در تدوین استانداردهای کشاورزی ارگانیک در دنیا |
شکوفه شارخی رضایی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
64 |
1021-FCEAF (R1) |
جایگاه اخلاق در کشاورزی و امنیت غذایی |
مهدی شعبان، عزت اله نباتی، زهرا رحمتی مطلق |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
65 |
1183-FCEAF (R1) |
جایگاه رعایت اخلاق پژوهشگری در تحقیقات دامپروری و دامپزشکی |
رضا تاج آبادی، رمضانعلی عزیزی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
66 |
1096-FCEAF (R1) |
جنبههای اخلاقی تولید حشرات به عنوان غذا و خوراک |
راحله نژاد رزمجوی اخگر |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
67 |
1162-FCEAF (R1) |
جنبههای اخلاقی در دسترسی و بهرهبرداری از منابع ژنتیکی |
محمد جعفرآقایی، جهانفر دانشیان |
چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
68 |
1063-FCEAF (R1) |
جنبههای اخلاقی در مهارت آموزی رشتههای کشاورزی در هنرستانهای وابسته وزارت جهاد کشاورزی |
سید عباس میرجلیلی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
69 |
1075-FCEAF (R1) |
چالشهای اخلاقی اولیه در مورد ایمنی مصرف گیاهان دارویی ایران |
علیرضا عبادالهی نطنزی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
70 |
1110-FCEAF (R2) |
چالشهای اخلاقی پیرامون محصولات تراریخته از دیدگاه کارشناسان کشاورزی استان فارس |
صدیقه قاسمی، حمیدرضا محمودیان فرد، محمدهادی روحیان |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
71 |
1301-FCEAF |
چالشهای اخلاقی در تولید محصولات کشاورزی و امنیت غذایی |
پری طوسی، زهرا امین دلدار |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
72 |
1181-FCEAF (R2) |
چالشهای اخلاقی در دامپروری صنعتی |
مجتبی علی پور عین الدین، افسانه طالبنیا چلنبر، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، رضا سید شریفی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
73 |
1059-FCEAF (R1) |
چالشهای اخلاقی در صنعت غذا |
منصوره مظاهری |
چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
74 |
1187-FCEAF (R2) |
چالش های اخلاقی کاربرد هوش مصنوعی در کشاورزی دیجیتال |
الهه کیانی، عادی مصدقی دوگاهه |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
75 |
1039-FCEAF (R1) |
چالشهای اخلاقی و تقلبات رایج در خوراک دام: استفاده از اوره، ملامین و پرکنندههای غیرمجاز" |
شکوفه شارخی رضایی، مازیار تقوی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
76 |
1113-FCEAF (R2) |
چالشهای پیش روی پرورش در رفاه گوسالههای شیرخوار |
امیرحسین رضاخانی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
77 |
1078-FCEAF (R1) |
حکمرانی اخلاقمحور در کشاورزی و غذا: بررسی نقش مجلس شورای اسلامی در سیاستگذاری و مدیریت |
بهروز کاووسی شریف |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
78 |
1033-FCEAF (R1) |
حکمرانی اخلاقی و نقش آن در کاهش ضایعات غذایی و پایداری منابع کشاورزی |
شکوفه شارخی رضایی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
79 |
1017-FCEAF (R2) |
خوانشی بر عوامل مؤثر بر رفتار و نگرش در حفاظت از منابع طبیعی |
فرزاد احمدی، مریم مصلحی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
80 |
1246-FCEAF (R2) |
داروهای ضدِمیکروبی: امنیت غذایی، تبعات کاربرد آنها در دام |
محسن کاظمی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
81 |
1145-FCEAF (R3) |
رعایت اخلاق در استفاده از پهپاد محلول پاش به منظور افزایش تولید محصولات کشاورزی |
امیرحسین اسمعیل زاده، مارال چمن باز |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
82 |
1178-FCEAF (R3) |
رعایت اصول اخلاقی در جمع آوری بذور گیاهان جهت نگهداری در بانک بذر |
فریدون محبی، رحمان رحیم دخت، مژگان لارتی، مهران مجرد، مجید پاتو، جلال هناره، شاهین فریدوند |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
83 |
1324-FCEAF |
رعایت اصول اخلاقی در رفاه حیوانات در تولید غذا: الزامات و چالشها |
شکوفه شارخی رضایی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
84 |
1157-FCEAF (R2) |
رفاه حیوانات و هوشمند سازی دامپروری |
نجمه کارگر برزی، حمیدرضا شهابی، شکوه روحی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
85 |
1115-FCEAF (R4) |
رفاه دام و امنیت غذایی انسانها |
محسن کاظمی، حسن صالح |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
86 |
1328-FCEAF |
رونق اخلاق کشاورزی و تأثیر آن بر امنیت غذایی |
دانش رضایی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
87 |
1091-FCEAF (R1) |
سلامت عمومی جامعه مستلزم رعایت اصول تولید و عرضه محصول سالم |
نگین سادات میرجلیلی، نرگس سادات میرجلیلی، سید عباس میرجلیلی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
88 |
1313-FCEAF (R1) |
شناسایی و تدوین الگوی ارزش ها درحیطه کشاورزی |
سونیا سوری، محمود حسینی، حمید موحدمحمدی |
چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
89 |
1186-FCEAF (R5) |
صنعت دامپروری و گرمایش جهانی: تاثیرات زیست محیطی و راهحلهای اخلاقی |
مجتبی علی پور عین الدین، افسانه طالبنیا چلنبر، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، رضا سید شریفی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
90 |
1266-FCEAF |
ضرورت اخلاق مدار بر بیوتکنولوژی کشاورزی |
سمیه کرمی چمه |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
91 |
1212-FCEAF (R1) |
ضرورت کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در دامپروری و ارتباط آن با رفاه دام |
افسانه طالب نیا چلنبر، مجتبی علی پور عین الدین، جمال سیف دواتی، حسین عبدی بنمار، رضا سید شریفی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
92 |
1001-FCEAF (R1) |
طراحی الگوی امنیت غذایی و اخلاق زیستی در کشاورزی پایدار (مطالعه موردی: شهرستان سمنان) |
معصومه پازکی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
93 |
1287-FCEAF |
فراخوان برای اخلاق در کشاورزی پایدار: جامهی کهنهست ز بزّاز نو |
عبدالمجید مهدوی دامغانی |
چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
94 |
1116-FCEAF (R1) |
فرهنگ غذایی و آداب تغذیه ایرانیان در دوره صفوی به روایت سفرنامه های اروپایی |
کبری دادمحمدی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
95 |
1314-FCEAF |
کاربرد اصول اخلاق اسلامی در رکن دسترسی اقتصادی به غذا |
زری سرابی، فاطمه سخی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
96 |
1013-FCEAF (R1) |
کاهش آلاینده های محصولات کشاورزی به کمک تکنیک های نوین اخلاقیست؟ |
روح الله کرمی اسبو |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
97 |
1257-FCEAF (R1) |
کشاورزی اخلاقی؛ یکی از مظاهر تمدن اکولوژیک |
شهلا لجماورک رمهچری، اسکندر زند |
چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
98 |
1112-FCEAF (R1) |
کشاورزی ارگانیک و اخلاق در تولید محصولات عذایی |
روح اله یوسفی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
99 |
1196-FCEAF (R2) |
کشاورزی ارگانیک وتولید محصولات سالم مبتنی براخلاق حرفه ای |
مجیدرضا خداوردیان |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
100 |
1147-FCEAF (R1) |
کشاورزی و اخلاق محیط زیستی |
ملیحه مدنیان، زینب سلحشور |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
101 |
1222-FCEAF (R1) |
لزوم تعیین دستورالعمل اخلاق در تحقیقات و فناوریهای نوین کشاورزی و غذا |
محسن احمدی، سید عماد شاهرخی، سید عیسی موسوی، بهروز میر |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
102 |
1207-FCEAF (R4) |
لزوم توجه به اخلاق در کنترل آفات گیاهی بدون استعمال آفتکشهای شیمیایی |
داود کیانی، زهرا محمدی، آرش راسخ |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
103 |
1210-FCEAF (R1) |
محدودیت های اخلاقی در روش های نوین مهندسی ژنتیک CRISPR |
دیانا دانشیان، گیلدا کریمی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
104 |
1227-FCEAF (R1) |
مدیریت آب کشاورزی جهت ترویج عدالت و اخلاق در جامعه |
نوید کارگر ده بیدی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
105 |
1237-FCEAF (R2) |
مروری بر اثر اخلاق بر فرسایش خاک |
مجید فرومدی، سید مرتضی صداقت حسینی، علی خاکبازان |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
106 |
1102-FCEAF (R2) |
مروری بر تقلبات در مواد غذایی |
مرضیه ابدالی، محمد علیزاده خالدآباد، فروغ محترمی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
107 |
1319-FCEAF (R1) |
مروری بر راهکارهای حفظ اخلاق در زنحیره تامین و توزیع مواد غذایی در شرایط تحریم و تورم در کشورهای در حال توسعه |
فاطمه بزی الله ری، غلامحسین حقایق، حامد کدخدا |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
108 |
1273-FCEAF (R1) |
مزایا و چالش های اخلاقی کاربرد زیست شناسی مصنوعی در کشاورزی |
پریسا جنوبی |
چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
109 |
1174-FCEAF (R1) |
مسائل اخلاقی در هوشمندسازی و توسعه فناوریهای نوین جهت تولید محصولات کشاورزی |
رقیه پورباقر، جلال محمدزاده، مریم پورباقر |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
110 |
1218-FCEAF (R2) |
مسئولیت اخلاقی در زنجیره تولید و تامین محصولات لبنی |
غلامعلی هلاکو، جلال محمدزاده، حسین عمرانی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
111 |
1154-FCEAF (R3) |
معنویت، پیشران اخلاق در کشاورزی |
محمد علی نجاتیان، سارا جلوداریان |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
112 |
1118-FCEAF (R2) |
مفاهیم و چالش های اساسی اخلاق کشاورزی در دنیای معاصر |
احمد عابدی سروستانی |
چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
113 |
1300-FCEAF |
ملاحظات اخلاقی در برنامهریزی توسعه روستایی و کشاورزی در ایران |
شهره سلطانی خانکهدانی، علی کیانی راد، غلامرضا فروهش تهرانی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
114 |
1264-FCEAF |
نظریه امانتداری الهی: اخلاق کشاورزی اسلامی |
میثم منتی زاده، طاهر عزیزی خالخیلی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
115 |
1177-FCEAF (R1) |
نقش اخلاق اسلامی در حفاظت و بهرهبرداری پایدار از منابع طبیعی: چالشها و راهکارها |
محمد ابراهیم فرآشیانی، یاسر قاسم آریان، هادی اسکندری دامنه |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
116 |
1131-FCEAF (R1) |
نقش اخلاق در بهره برداری و حفاظت از منابع طبیعی |
ملیحه مدنیان، زینب سلحشور |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
117 |
1119-FCEAF (R1) |
نقش اخلاق در تأمین پایدار مواد غذایی |
مسعود هاشمی شهرکی، جلال محمدزاده، مانا مشکور |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
118 |
1327-FCEAF (R4) |
نقش اخلاق در حفاظت و صیانت از منابع طبیعی |
داود بیات ترک، ناصر رادمان |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
119 |
1271-FCEAF (R2) |
نقش اخلاق مداری در کاهش ضایعات گندم نان |
جواد حسن پور، لاله دهقان |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
120 |
1093-FCEAF (R3) |
نقش ارزیابی کیفیت سازمان ملی استاندارد در بهبود اخلاق تولید و مصرف محصولات کشاورزی و غذایی |
شکوفه شارخی رضایی، مریم منتظری، اسماعیل امینی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
121 |
1133-FCEAF (R3) |
نقش ترویج اخلاق زیست محیطی با تاکید بر تغییر شیوه دیدگاه و رفتار با منابع طبیعی |
مجید پاتو، شهلا مصطفی پور، جلال هناره خلیانی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
122 |
1220-FCEAF (R1) |
نقش ترویج کشاورزی در رعایت اخلاق زیستمحیطی و تولید محصول سالم توسط کشاورزان |
جمشید اقبالی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
123 |
1204-FCEAF (R2) |
نقش تولید محصولات کشاورزی با بهرهگیری از کودها و سموم اورگانیک بر اخلاق کشاورزی |
توچال کشت سبز |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
124 |
1176-FCEAF (R2) |
نقش دین و اخلاق در صیانت و بهرهبرداری از آب، خاک و منابع طبیعی |
سیدحسن موسوی فضل |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
125 |
1129-FCEAF (R1) |
نگرانی های اخلاقی در تولید مواد غذایی در کارخانه ها |
حمیدرضا حافظی، Ali Nikmanesh، Sajjad Sadeghi |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
126 |
1299-FCEAF |
نهادینهسازی اخلاق غذایی در مصرف غذا جهت مدیریت و کاهش ضایعات غذایی (مورد مطالعه: خانوارهای شهر یزد) |
محمد دشتی اردکانی، فائزه خلیل زاده، محمد علی حاتمی زاده |
چکیده برای ارائه شفاهی پذیرفته شده است |
127 |
1291-FCEAF (R1) |
هوش مصنوعی و اخلاق در حفظ اطلاعات و صیانت از پروتکلهای مزرعه هوشمند |
سعیده ملکی فراهانی، امین مهدی زمانی |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |
128 |
1278-FCEAF |
وضعیت نگرش کودکان به منابع طبیعی پایه، مطالعه موردی: خاک |
نظام اصغری پور دشت بزرگ، محمد زنوزی راد، فاطمه قطبی زاده، امین صالح پور جم |
چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |