کشاورزی ارگانیک و اخلاق در تولید محصولات عذایی |
کد مقاله : 1112-FCEAF (R1) |
نویسندگان |
روح اله یوسفی * دانشکده علوم پزشکی بهبهان |
چکیده مقاله |
مقدمه: کشاورزی ارگانیک گواهی بر همزیستی هماهنگ طبیعت و توسعه انسانی است. این یک عمل کشاورزی است که بر پایداری، مراقبت از محیط زیست، و رفتار اخلاقی با حیوانات و زمین تمرکز دارد. کشاورزان ارگانیک با اجتناب از کودهای مصنوعی، آفت کش ها و موجودات اصلاح شده ژنتیکی، یک رابطه همزیستی بین محصولات خود و اکوسیستمی که در آن رشد می کنند ایجاد می کنند. مواد و روشها: در این مطالعه مرور روایتی با جستجوی متون مرتبط با مطالعه و با جستجوی کلمات کلیدی " کشاورزی ارگانیک"، "اخلاق" و "محصولات کشاورزی" در پایگاههای اطلاعاتی گوگل اسکالر، اسکوپوس و سایر منابع جستجوی مقالات علمی انجام شد. نتایج و بحث: قلب کشاورزی ارگانیک در خاک نهفته است که از طریق روش های طبیعی مانند تناوب زراعی، کمپوست سازی و استفاده از گیاهان پوششی پرورش می یابد. این شیوهها به حفظ حاصلخیزی خاک، ارتقای فعالیت بیولوژیکی خاک و بهبود ساختار خاک کمک میکنند، که همگی به عملکرد بالاتر و محصولات با کیفیت بهتر کمک میکنند. کشاورزان ارگانیک تنوع زیستی را نیز در اولویت قرار میدهند و انواع گونههای گیاهی را در سیستمهای کشاورزی خود ترکیب میکنند تا زیستگاهی برای حشرات مفید، گردهافشانها و دیگر حیاتوحش فراهم کنند. نتیجه گیری: کشاورزی ارگانیک جزء ضروری یک سیستم غذایی پایدار و سالم است. سلامت خاک، تنوع زیستی و تعادل اکولوژیکی را ارتقا می دهد و در عین حال گزینه های غذایی مغذی و خوش طعم را در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهد. |
کلیدواژه ها |
کشاورزی ارگانیک، اخلاق، مصرف مواد غذایی |
وضعیت: چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |