استفاده از مواد زیست تخریب پذیر، روشی اخلاقی برای بسته بندی پایدار مواد غذایی
کد مقاله : 1325-FCEAF
نویسندگان
ملیحه فلکی *1، زهرا انوری2
1عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند
2دانشجوی دانشگاه بیرجند
چکیده مقاله
غذا یک ماده مهم برای بقا است. افزایش روزافزون جمعیت جهان، شهرنشینی و جهانی شدن عامل تولید غذای بیشتر است. این مساله باعث افزایش چالش ها در ذخیره سازی و ایمنی مواد غذایی شده است. بنابراین، حفظ مواد غذایی با مواد بسته بندی مناسب ضروری است. از طرفی صنعت جهانی تولید مواد غذایی با نگرانی‌های زیست‌محیطی مواجه است که توسط ضایعات مواد غذایی تشدید می‌شود. از این رو کشورهای پیشرفته در تلاش برای کاهش ضایعات مواد غذایی و توسعه پایدار هستند. برای رسیدگی به مسائل زیست محیطی و کاهش زباله های پلاستیکی، محققان در حال توسعه سیستم های بسته بندی پایدار با استفاده از مواد زیست تخریب پذیر هستند. در حال حاضر در بسته بندی مواد غذایی از انواع مواد بسته بندی مانند پلاستیک , کاغذ , فلز و شیشه و ... استفاده می شود بیشترین موادی که به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرند پلاستیک های زیست تخریب ناپذیر هستند که برای محیط زیست و سلامت انسان مضر هستند. بنابراین، صنایع غذایی در جستجوی جایگزینی سازگار با محیط زیست است. افزایش تحقیقات بنیادی در استفاده از مواد زیست تخریب پذیر در بسته بندی مواد غذایی و تلاش برای حفاظت از محیط زیست نیاز به درک عمیق دارد و چالش های زیادی برای تجاری سازی وجود دارد که باید با آنها مقابله کرد. این جنبه ها در این مقاله مروری مورد بحث قرار گرفته است.
کلیدواژه ها
زیست تخریب پذیر، بسته بندی مواد غذایی، ایمنی مواد غذایی، بسته بندی پایدار، حفاظت از محیط زیست.
وضعیت: چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است