رونق اخلاق کشاورزی و تأثیر آن بر امنیت غذایی
کد مقاله : 1328-FCEAF
نویسندگان
دانش رضایی *
کارمند جهاد کشاورزی
چکیده مقاله
بخش عمده ی سفره تمام مردم این کره خاکی ازکشاورزی تامین می گردد. چرخه محصولات کشاورزی به گونه است که نیازمند دقت در تمامی مراحل آن و علاوه بر علمی بودن این چرخه نیازمند ورود و بکارگیری جنبه های فراعلمی و انسانی جهت رسیدن به نتیجه مطلوب و استاندارد است. در این مقاله با توجه به اهمیت غذای سالم ضمن شناسایی تمامی تهدیدات بخش کشاورزی نحوه صحیح انجام فعالیت و اقدام عملی مبتنی بر مسائل اخلاقی مرتبط با امنیت غذایی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. از این رو در این پژوهش نگارنده ارتباط اخلاق کشاورزی به عنوان متغییر مستقل و امنیت غذایی (متغییر وابسته) را با مدل مفهومی ویژه ای نشان می دهد و تهدیدهایی که در سطوح فردی، ملی و بین الملل امنیت غذایی را تهدید می کند مورد بررسی قرار خواهد گرفت. نتایج حاصل از این پژ‌وهش نشان می دهد درصورت رفع تهدیدهای بخش کشاورزی در سطوح یاد شده از منظر اخلاق، امنیت غذایی پایدار و ارتقای کیفیت سبک زندگی مردم حاصل خواهد شد. شیوه گردآوری اطلاعات اسنادی و کتابخانه‌ای و بر اساس آمار و اطلاعات روز دنیا است و روش پژوهش نیز توصیفی-تحلیلی خواهد بود.
کلیدواژه ها
امنیت، غذا، کشاورزی، اخلاق، تهدید، تغذیه
وضعیت: چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است