اولین جلسه کمیته علمی همایش اخلاق در کشاورزی و غذا

اولین جلسه کمیته علمی همایش اخلاق در کشاورزی و غذا، شنبه بیست و دوم اردیبهشت ماه 1403 با حضور آقایان دکتر زند دبیر علمی همایش، دکتر میررحیمی دبیر اجرایی همایش و سایر اعضای کمیته علمی بصورت مجازی برگزار شد.

چهارمین جلسه کمیته برنامه ریزی اجرایی اولین همایش اخلاق در کشاورزی و غذا

سومین جلسه از سری جلسات کمیته برنامه ریزی اجرایی اولین همایش اخلاق در کشاورزی و غذا در محل مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) برگزار گردید.

سومین جلسه کمیته مدیریت و برنامه ریزی همایش اخلاق در کشاورزی و غذا

سومین جلسه از سری جلسات کمیته مدیریت و برنامه ریزی همایش اخلاق در کشاورزی و غذا در محل دفتر دبیر اجرایی همایش، آقای دکتر حاجی میررحیمی در مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره) برگزار گردید.

دومین جلسه کمیته برنامه ریزی اجرایی همایش اخلاق در کشاورزی و غذا

دومین جلسه کمیته برنامه ریزی اجرایی همایش اخلاق در کشاورزی و غذا در دفتر دکتر میررحیمی، دبیر اجرایی همایش برگزار گردید.

کمیسیون اخلاق در کشاورزی و غذا

دکتر اسکندر زند حکم دبیر کمیسیون اخلاق در کشاورزی و غذا را دریافت کرد.

28 فروردین 1403

دومین جلسه کارگروه کمیته اخلاق در کشاورزی و غذا

دومین جلسه کارگروه کمیته کمیسیون اخلاق در کشاورزی و غذا با حضور آقایان حجت الاسلام و المسلمین ربانی نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، دکتر زند دبیر کمیسیون اخلاق در کشاورزی و غذا و دبیر علمی همایش، دکتر عبداله مخبر معاون برنامه ریزی و اقتصادی سازمان تات و دیگر اعضای کمیسیون در محل دفتر نمایندگی ولی فقیه تشکیل شد.

28 فروردین 1403

اولین جلسه کمیته مدیریت و برنامه ریزی اجرایی همایش اخلاق در کشاورزی و غذا

اولین جلسه کمیته مدیریت و برنامه ریزی همایش اخلاق در کشاورزی و غذا با حضور میررحیمی رئیس مرکز آموزش عالی امام خمینی (ره)، دالوند مدیر کل روابط عمومی سازمان تات و اعضای کمیته در سالن شتابدهی بهره برداران این مرکز برگزار گردید.

اخلاق کشاورزی پیوند علم و ارزش در عصر پایداری

در جلسه مشترک رئیس شورای سیاست گذاری همایش حجت الاسلام و المسلمین حسن ربانی و دبیر محترم علمی جناب آقای دکتر اسکندر زند و آقای دکتر محمدرضا بلالی عضو هیات علمی موسسه تحقیقات خاک و آب و دانش آموخته دانشگاه واخنینگن هلند به ارائه کامل این مسئله پرداخت.