ارزش های اخلاقی در زنجیره تامین غذا: از کشاورزی تا میز غذا |
کد مقاله : 1302-FCEAF (R1) |
نویسندگان |
سمیه صالح فکر * عضو هیات علمی تمام وقت دانشگاه آزد اسلامی واحد شهریار |
چکیده مقاله |
صنعت غذا یکی از بزرگترین صنایع در جهان است که به طور مستقیم یا غیرمستقیم بر جامعه و محیط زیست تأثیر میگذارد. زنجیره تامین غذا به طور فزاینده ای جهانی شده است، به طوری که غذا از سراسر جهان به مصرف کنندگان در سراسر جهان منتقل می شود. زنجیره تامین غذا یک سیستم پیچیده و چند مرحله ای است که شامل تولید، فرآوری، توزیع و مصرف غذا می شود. این زنجیره شامل طیف گسترده ای از بازیگران، از جمله کشاورزان، تولیدکنندگان، خرده فروشان و مصرف کنندگان است. رعایت ارزش های اخلاقی در هر مرحله از زنجیره تامین غذا، نه تنها به نفع مصرف کننده، بلکه برای کل جامعه و محیط زیست نیز حیاتی است. این ارزش ها به اطمینان از تولید و مصرف غذا به روشی عادلانه، پایدار و مسئولانه کمک می کنند و همه بازیگران در زنجیره تامین غذا باید برای رعایت این ارزش ها تلاش کنند. ارتقای ارزش های اخلاقی در زنجیره تامین غذا، امری ضروری برای ایجاد یک سیستم غذایی پایدار و عادلانه است که به نیازهای نسل های کنونی و آینده پاسخ دهد. رعایت ارزش های اخلاقی در زنجیره تامین نه تنها از نظر اخلاقی درست است، بلکه فواید تجاری نیز به همراه دارد. در این مقاله، به بررسی ارزش های اخلاقی کلیدی در زنجیره تامین غذا پرداخته می شود و به چالش ها و فرصت های مرتبط با هر یک از آنها اشاره می شود، همچنین، برخی از راهکارهای عملی برای ارتقای ارزش های اخلاقی در زنجیره تامین غذا اشاره می شود. |
کلیدواژه ها |
زنجیره تامین غذا، ارزش های اخلاقی، سیستم غذایی پایدار، امنیت غذایی |
وضعیت: چکیده برای ارائه به صورت پوستر پذیرفته شده است |